Åkturen rullar vidare även i sommar!

Även i sommar har du chansen att hoppa på bussen som tar dig från Varbergs innerstad till den underbara landsbygden. Åkturen körs mellan 1 maj och 27 september i en runda som startar och slutar på Varbergs bussterminal. Hela turen tar cirka 1 timme och 45 minuter.

Du hoppar av och på precis som du vill utmed linjen. Hop on - Hop off helt enkelt. Åk hela turen och bara njut eller åk en del, stanna, upplev och åk sedan vidare. Med Åkturen är det bara att följa känslan och hoppa av - eller på - där det känns allra bäst...eller mysigast...eller skönast!

Luta dig tillbaka och njut av den vackra landsbygden utanför fönstret. Och du! Är du nyfiken på vad det är du ser? Då kan du lyssna på den förinspelade guidningen.

Biljett då? Ja, Hallandstrafikens ordinarie biljetter gäller på Åkturen, inklusive Sommarbiljetten (från 15 juni) och Seniorkortet.
En speciell Åkturen Hop on - Hop off biljett finns. Då är det bara att hoppa på och av bussen när och var du vill under en hel dag utefter tidtabellen. Åkturenbiljetten köper du enkelt i vår app, våra kundservicebutiker eller hos våra återförsäljare.

Pris Åkturenbiljett:
Vuxen: 75 kronor
Student: 56,25 kronor (endast i appen från den 18 maj)
Ungdom: 45 kronor

Tidtabell:
Sträckan trafikeras enligt:

1 maj – 14 juni:
lördag, söndag och helgdag.

15 juni – 16 augusti:
måndag-söndag.

17 augusti – 27 september:
lördag, söndag och helgdag.

 

 

Vill du läsa mer om besöksmålen?

Besök Visit Varbergs sida om Åkturen visitvarberg.se/akturen »

 

!

 

Välkommen ombord och låt ditt äventyr börja!